Povestea Deliei Rus

Astăzi, calea Deliei Rus devine însăși Centrul de Informare și Îndrumare Medicală,
locul în care tu începi călătoria pe drumul tău, către sănătate.

Povestea Deliei Rus


Originară din Cluj Napoca, Delia Rus și-a dedicat mare parte din viața profesională sistemului medical. Dorința de a-i ajuta pe ceilalți i-a călăuzit drumul profesional către funcțiile de asistentă șefă la secția de chirurgie a Spitalului Militar din Cluj Napoca și asistentă medicală la secția de chirurgie estetică a unei importanta clinici din Bucuresti. În acelasi timp, Delia și-a completat pregătirea profesională în arii ca: relații publice și comunicare la SNSPA București, masterand in jurnalism și presă specializată la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Formator și Manager de Proiect acreditat CNFPA.În urma acestor specializări, Delia translatează cunoștințele de PR în zona de servicii medicale și ocupă ocupă postul de PR Manager în câteva clinici din București, dar și în grupuri de presă, pe partea de comunicare medicală.

Cine o cunoaște pe Delia știe ce fel de om este, încă din primele minute ale conversației. Bunăvoința, atitudinea și profesionalismul Deliei își au rădăcinile în propriile experiențe, traite în cadrul sistemului medical. Bune sau mai puțin bune, aceste experiențe au determinat-o pe Delia să caute schimbarea, și mai mult, să producă schimbarea în viețile celorlalți. Bazându-se pe o experiența vastă și legături strânse cu cei mai buni doctori din România, Delia a început prin a desfășura activități de informare și îndrumare pe cont propriu. Fie că vorbim despre forumuri online e-mailuri, sau scrisori lungi, Delia a fost întotdeauna bucuroasă să răspundă, să consilieze și să îndrume.
“Sănătatea reprezintă pentru oricine, o prioritate absolută. Din păcate, unii ajung să o prețuiască doar după ce se confruntă cu probleme ale acesteia, mai mult sau mai puțin grave. De aceea, alegerea medicului specialist este esențială, medic care să ofere cele mai bune servicii medicale, atât în cazul omului sănătos, care e conștient de aceasta comoară, sănătatea, și care își propune să își facă un examen medical riguros care să îi confirme această stare, cât și pentru cel suferind, care are nevoie de un consult medical care să îi redea încrederea în forța de regenerare a stării sale de sănătate. Din pacate, pe de o parte lipsa unor informații concentrate, coerente și reale, de specialitate, privind oferta de servicii medicale, cât si alte cauze subiective, printre care aspectul costurilor acestor servicii, deseori doar banuit, fac dificilă luarea unei decizii corecte privind alegerea medicului potrivit.”

Delia Rus
“Centrul de Informare și Îndrumare Medicală este proiectul de suflet, născut din dorința de a vă facilita accesul la cei mai buni medici specialiști din România, astfel încât să fiți consiliați profesionist în alegerea medicului potrivit, și a celor mai bune servicii medicale, în cel mai scurt timp posibil.”

Delia Rus
“Îmi doresc recunoașterea efortului meu, bineînțeles, să scrie despre primul centru de informare și îndrumare medicală ce susține sistemul medical românesc, dar cel mai mult, îmi doresc să citesc bucuria pe chipul oamenilor ce apelează la serviciile noastre.”

Delia Rus