Skip to content

Despre Centrul de Informare și Îndrumare Medicală

Misiunea Centrul de Informare și Îndrumare Medicală este să vă ajute în găsirea rapidă a tratamentelor de care aveți nevoie și a medicilor potriviți
ani de experiență
medici și terapeuți accesibili
pacienți îndrumați
Povestea Deliei Rus
Povestea Deliei Rus, consilierul medical care te ajută să găsești rapid tratamentele de care ai nevoie și medicii potriviți

„Sunt Delia Rus, fondatoarea Centrului de Informare și Îndrumare Medicală. Sunt cadru medical cu peste 25 de ani de experiență în contactul direct cu pacienții și sunt specialist în comunicare și relații publice.

În toți acești ani de experiență medicală, am stat de vorbă cu mii de pacienți. Mulți dintre ei mi-au spus că le-a fost dificil să găsească tratamentele și medicii potriviți pentru problemele lor de sănătate. Au fost nevoiți să treacă prin multe căutări, să piardă timp și bani cu tratamente ineficiente. Aveau nevoie, încă de la început, de un prieten medical de încredere care să-i ajute să facă primii pași în călătoria lor către sănătate.

În urmă cu 5 ani, am realizat că pot să fiu pentru acești oameni prietenul medical de care au nevoie: specialistul care îi îndrumă cu înțelegere, răbdare, empatie și bună intenție în găsirea soluțiilor medicale personalizate.”

Așa a luat naștere Centrul de Informare și Îndrumare Medicală.

Vrei să faci primul pas pentru a-ți rezolva problema medicală?

Programează acum prima întâlnire gratuită și spune-ne cu ce să te ajutăm!

În cel mai scurt timp îți vom oferi liniștea sufletească de a înțelege drumul pe care îl vei parcurge pentru rezolvarea problemei tale medicale!