Skip to content

Mărturii

Un suflet de om care este în primul rând un prieten, un umăr pe care să te sprijini. Un prieten care te ascultă cu atenție, empatizează cu tine și problema ta și abia apoi, un consilier medical. Când ai o problemă de sănătate nu doar a ta, dar mai ales când e vorba de copiii tăi, poți să devii disperat și ai face orice. Pur și simplu ai în fața ochilor o nebuloasă din care nu știi cum să ieși. Nu știi unde să te duci pentru a-ți rezolva mai bine și mai repede problema.

Delia Rus este magicianul care limpezește cerul și îți arată harta și drumul. Către ce domeniu medical să mergi, la ce medic, ce experiență are, de stat sau la privat. În haosul zilnic în care trăim avem nevoie de o busolă și un om care să îți arate harta.

Delia Rus este acest om.

Testimoniale
Ema Pendiuc
Fondator „Școala de Film si Televiziune „Micile Vedete” și realizator emisiune „Drumul Succesului” la TVR 1

Delia este omul aproape de oameni. Din câteva cuvinte îți ajunge la inimă și îți poate depista, la fel ca un radar super performant toate nevoile tale medicale

c42ed58e-b39c-4ac7-a74c-f42f58706732
Gilda Savan
Profesor la Liceul „Lucian Blaga ”, Cluj Napoca

Dacă aș caracteriza Centrul de Informare și Îndrumare Medicală al Deliei Rus, aș folosi următoarele cuvinte: profesionalism, empatie, dragoste pentru oameni, servicii ireproșabile de consultanță medicală.

ramona mirea-min
Ramona Mirea
Reprezentat companie aeriană

Draga mea Delia,

În urmă cu câteva luni când te-am sunt nici nu știam cine îmi va răspunde. Aveam nevoie de informații privind starea mea de sănătate.

Siguranța cu care mi-ai făcut recomandările necesare pentru remedierea afecțiunilor mele, mi-au dovedit că ești un om foarte pregătit și oferi soluția perfectă fiecăruia prin vasta ta cunoștință din domeniul medical.

Țin să menționez că din prima clipă de când te-am auzit, chiar dacă nu ne cunoșteam, am avut senzația că ne știm de-o viață. Mai târziu, ne-am cunoscut și totul s-a transformat într-o adevărată prietenie.

Îți mulțumesc din suflet pentru că ești în viața mea, îți doresc mult noroc și realizări în tot ceea ce faci pentru că faci totul foarte bine.

54424809_1307184902780043_4764078085224005632_n
Olga Marin
Secretar șef la „Colegiul National Spiru Haret”, Tecuci

O pată albă într-o mare întunecată. Respect pentru îndrumarea  medicală by Delia Rus. Profesionalism și empatie.

Te simți in siguranță apelând la serviciile de consiliere medicală. Ești sigur ca ai găsit drumul bun în alegerea medicului potrivit.

Adrian Voicu

Centrul de Informare și Îndrumare Medicală este inima și sufletul pus pe tavă de Delia pentru toți cei care au o problemă, nu doar medicală. Apelând la serviciile Centrului, la Delia, veți fi consiliați și apoi îndrumați cu atenție și răbdare pe drumul vindecării voastre!

E un altfel de drum, nu cel plin de hățișuri și lucruri necunoscute care vă pot afecta și întârzia calea spre rezolvarea problemelor!

adrian rus-min
Adrian Rus

Vrei să faci primul pas pentru a-ți rezolva problema medicală?

Programează acum prima întâlnire gratuită și spune-ne cu ce să te ajutăm!

În cel mai scurt timp îți vom oferi liniștea sufletească de a înțelege drumul pe care îl vei parcurge pentru rezolvarea problemei tale medicale!