Estetică dentară este o metodă de îngrijire orală profesională care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului gurii, dinților și zâmbetului. Chiar dacă, în majoritatea cazurilor, aceste proceduri sunt opționale, pot aduce numeroase beneficii funcționale, nu doar estetice. Cele mai comune proceduri folosite în cosmetică dentară sunt simple, dar există și proceduri mai complexe, care necesită îngrijire specializată.
Pentru a aborda estetică dentară așa cum ar trebui , este foarte important să putem face distincția între artă și meșteșug. Mestesuguraritul este reprezentat de proceduri multiple, învățate în ani de experiență dar artă reflectă calitatea lucrărilor dentare. Abilitatea de a crea opera de artă presupune o foarte bună înțelegere a meșteșugului care presupune mult studiu și observarea celor mai buni artișți ai esteticii dentare.
Astfel un meșteșugar se poate transformă în artist și nu în unul oarecare ci un artist al Esteticii Dentare!
Coroane și fațete dentare
Fațetele dentare sunt realizate din ceramică și au rolul de a îmbrăcă suprafața dintelui. Acestea au rolul de a schimbă culoarea, formă și dimensiunea dinților și sunt o variantă mai conservatoare decât coroanele dentare.
Coroanele dentare sunt învelișuri din ceramică plasate deasupra dinților deteriorați menite să îmbunătățească aspectul, dar și funcționalitatea danturii.
Oferta noastra:
- Coroana metalica ceramica -180 euro cu discount =140 euro (650 lei )
- Coroana metalica zirconiu- 350 euro cu discount =200 euro (950 lei)
- Coroane ceramica EMax – 234 euro-cu discount =160 euro(750 lei )
- Fatete dentare- 300 euro cu discount =200 euro (950 lei )
- Incrustatiile Inlay- Onlay (“Plombe”realizate in laboratorul de tehnica dentara) 1000 lei (200 euro)
REMODELAREA SMALȚULUI
Remodelarea smalțului este o procedură rapidă și nedureroasă de remodelare a dintelui natural pentru îmbunătățirea aspectului. Este folosită în general pentru corectarea unor mici imperfecțiuni (dinți inegali, dinți ușor „aglomerați”). Rezultatele se văd imediat. Remodelarea smalțului este adesea combinată cu albirea dinților, fațete sau coroane dentare.
Implantologia
Este ramură stomatologiei care se ocupă cu studiul implanturilor dentare.
Implantologia este o ramură stomatologică care a apărut relativ recent, dar care, datorită cererii foarte mari de implanturi, a cunoscut o dezvoltare grandioasă în ultimii ani. În cadrul implantologiei apar mereu noi tehnici, noi materiale, noi metode chirurgicale sau protetice menite să crească calitatea și rată de succes a implanturilor dentare.
Tehnicile și soluțiile folosite pot diferi foarte mult de la un practician la altul, de la o regiune sau țară la altă, fiecare medic implantolog folosind metodele cu care a obținut cele mai bune rezultate.
Implantul dentar este un dispozitiv metalic care se introduce în osul maxilar în scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți. Implanturile dentare se pot folosi dacă lipsește un singur dinte cât și în cazul lipsei mai multor dinți până la toți dintîi de pe arcadă dentară.
Peste implanturile dentare se vor confecționa lucrări protetice: coroana dentară, punte dentară, proteză mobilizabilă; uneori, la implanturile dentare se pot atașa aparate ortodontice pentru a îndrepta sau alinia dintîi.
Inserarea implantului se efectuează printr-o intervenitie chirurgicală pentru a introduce, a plasa implanturile dentare în interiorul osului maxilar. Integrarea acestui implant în organismul nostru se face printr-un proces denumit osteointegrare. Acest proces are nevoie de o perioada de timp cuprinsă între 3-6 luni.
După această perioada de vindecare, un dispozitiv protetic este atașat implantului osos. El se numește bont artificial sau capă de transfer și ele vor susține lucrarea protetică (coroana, puntea, proteză).
Pachetul Oferta – Implant Dentar
Implant Dentium +procedura chirurgicala – 400 euro
Capa de vindecare –40 euro
La 3 luni postimplant : Realizarea coroanei protetice conform ofertei de mai jos si (sunt incluse in aceasta procedura – bontul protetic, analog implant, bont transfer si coroana propriu zisa )
- Coroana metalica ceramica -180 euro cu discount =140 euro (650 lei )
- Coroana metalica zirconiu- 350 euro cu discount =200 euro (950 lei)
- Coroane ceramica EMax – 234 euro-cu discount =160 euro(750 lei )
- Fatete dentare- 300 euro cu discount =200 euro (950 lei )
- Incrustatiile Inlay- Onlay (“Plombe”realizate in laboratorul de tehnica dentara) 1000 lei (200 euro)
Albirea dentară profesională
Există o varietate de opțiuni de albire a dinților, de la pastă de dinți, geluri, benzi și gutiere, la tratamente de cosmetică dentară efectuate în cabinetul medicului stomatolog.
Albirea dinților se adresează persoanelor care au dinți și gingii sănătoase.
Ne naștem cu dinți albi aproape de perfecțiune, dar cu timpul ei devin mai închiși la culoare și se pătează. Pe lângă îmbătrânirea naturală, mai există și alți factori care contribuie la schimbarea culorii dinților nostril și anume:
Fumatul
Unele alimente, ceaiul și cafeaua
Anumite medicamente cum ar fi tetraciclină și fierul.
Placă bacteriană/tartrul
Prin albirea dinților se obține un zâmbet mai alb și mai strălucitor. Cea mai recomandată tehnică este este albirea dentară profesională deoarece reprezintă cea mai sigură, confortabilă, rapidă și eficientă metodă de a-ți recăpăta zâmbetul strălucitor, doar cu o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog .Tratamentul durează că timp foarte puțîn, iar rezultatul este imediat vizibil. Tratamentul de igienizare dentară este necesar și premergător procesului de albire dentară.