Misiunea noastră

Calea către sănătatea ta începe aici, la Centrul de Informare și Îndrumare Medicală.

Misiunea noastră
Am creat Centrul ca o adevărată intersecție de direcții și soluții, atunci când cauți răspunsuri medicale și îndrumare către sănătatea ta.

Fie că vorbim despre prevenție, simptome nespecifice, un diagnostic neclar sau teama de ceva rau care ti se poate intampla, noi te vom însoți pe acest drum, cu răbdare, înțelegere, empatie și profesionalism.

Răspunsurile pe care le cauți

Indiferent dacă ai un diagnostic clar, sau cauți niște răspunsuri, e dificil și obositor să găsești cea mai bună soluție. Știm ce înseamnă să fii depașit(ă) de situație, să-ți pierzi răbdarea și poate chiar și încrederea într-o posibilă rezolvare. Atunci te întrebi, “ce cale să mai aleg“? Cunoaștem și anxietatea simptomelor nespecifice. Din păcate, căutarile pe internet nu reduc acest sentiment, chiar din contră. Și atunci te întrebi “de unde să încep investigațiile?”. Și mai știm că sănătatea e prețioasă, iar tu vrei să afli cum să o protejezi cel mai bine, și atunci te întrebi “cum pot avea cea mai bună grija de mine?”. Preocuparea noastră este să găsim răspunsuri la aceste întrebări, și chiar să punem întrebări noi. Pas cu pas, întrebările și răspunsurile formează indicatoarele tale pe drumul către sănătate