Skip to content

Servicii stomatologice și estetică dentară

Tratamentele dentare care au ca scop îmbunătățirea aspectului danturii: forma și culoarea dinților.
Accesul la medicii potriviți pentru toate nevoile tale stomatologice.

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară se referă la tratamentele dentare care au ca scop îmbunătățirea aspectului danturii: forma dinților și culoarea acestora.

Cele mai frecvente tratamente sunt albirea dentară și aplicarea fațetelor dentare din ceramică.

Prin albirea dentară se poate îmbunătăți culoarea dinților, având rolul de a-i curăța în profunzime prin îndepărtarea pigmenților alimentari. Prin albirea dentară, nuanța dinților se poate schimba cu 4-5 tonuri.

Corectarea formei dinților și modificarea la nivel structural pentru dinții frontali, se face doar prin aplicarea fațetelor dentare sau a coroanelor dentare.

Ce rezultate poți obține prin serviciile de estetică dentară?
  • alinierea dinților cu anomalii de formă: dinți prea mari sau prea mici, dinți strâmbi, cu forme inestetice;
  • acoperirea dinților sparți, fisurați sau ciobiți;
  • acoperirea dinților colorați inestetic sau decolorați ca urmare a tratamentelor cu tetraciclină, fluoroză, obturații coronare vechi, tratamente de canal;
  • acoperirea dinților cu pete
  • în cazul dinților înghesuiți sau cu spatii intra-dentare, fațetele închid spatiile inestetice ale dinților frontali („strungăreața”);
  • acoperirea obturațiilor inestetice;
  • acoperirea zâmbetului gingival.

Cum te putem ajuta?

Centrul de Informare și Îndrumare Medicală te ajută să găsești rapid tratamentele stomatologice de care ai nevoie și medicii potriviți.

Ne face plăcere să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie și să răspundem întrebărilor tale referitoare la estetica dentară și la nevoile tale stomatologice.

Tot ce ai de făcut este să stabilești o prima întâlnire telefonică și să discuți cu unul dintre consilierii medicali specializați.

Vrei să faci primul pas pentru a-ți rezolva problema medicală?

Programează acum prima întâlnire gratuită și spune-ne cu ce să te ajutăm!

În cel mai scurt timp îți vom oferi liniștea sufletească de a înțelege drumul pe care îl vei parcurge pentru rezolvarea problemei tale medicale!