Close
Skip to content
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
300 x 300 logo-min

Coordonate și direcții medicale3

Pentru a porni pe drumul către sănătate, ai nevoie de direcții. Centrul de Informare și Îndrumare Medicală e aici să-ți arate ce cale poți să alegi.
Te putem informa și îndruma către o multitudine de specializări medicale, însă cea mai înaltă expertiză o avem în următoarele arii:

Tulburări de echilibru

E bine să știi că “amețeala” este un termen vag, utilizat pentru a descrie diferite senzații, cum ar fi: leșinul, starea de slăbiciune, pierderea echilibrului, senzația de invârtire sau pierderea contactului cu realitatea.

 

Amețelile care apar la ridicarea în picioare sunt diferite ca si simptomatologie. Vertijul este o senzație falsă de mișcare. Acesta nu este un diagnostic, ci descrierea unei senzații.Aceste simptome nespecifice pot trage un semnal de alarmă în viața ta. Tot ce contează este să descoperi cauza și să beneficiezi de un diagnostic corect.
Pentru acest lucru, te îndrumăm să alegi 4 căi de investigații, o abordare completă pentru răspunsuri clare.

Pe scurt, te vom trimite la cei mai buni doctori din România, pentru testare, diagnostic corect, tratament și control periodic.

Cele 4 cai de investigații:

  • -ORL – surprinzător sau nu, problemele de ORL (afecțiuni ale diferitelor parți ale urechii) pot determina apariția amețelii și a vertijului
  • -Neurologie – este una dintre cele mai importante cauze; vorbim aici de afecțiuni ale creierului, precum și orice boală, care afectează funcția creierului; acestea pot provoca amețeli, dar cel mai sigur vei afla când vei completa testele specifice
  • -Cardiologie – de multe ori, cauza poate fi o problemă cardiacă; un set complet de analize va confirma sau infirma aceste suspiciuni
  • -Psihologie – psihicul cauzează permanent reacții în organism, de aceea, acest aspect trebuie avut nepărat în vedere, atunci când ne punem problema amețelilor.

Chiropractica

Chiar dacă are rădăcini în practici orientale sau chiar monastice, chiropractica a devenit o formă de terapie complementară preferată, datorită naturii sale neinvazive.

 

Aceasta este indicată în tratarea durerilor de spate de origine mecanică, leziuni de uzură la nivelul coloanei vertebrale, cât și leziuni de ordin mecanic, ale sistemului musculo-articular. O durere de spate, de șold, de umăr sau de genunchi, îti poate crea un disconfort accentuat, zi de zi.
Chiropractica își propune să trateze corpul în mod complex, determinand relațiile de cauzalitate între postură, mers, mușchi și oase, totul pentru a avea o vedere completă asupra organismului și a stabili cel mai bun set de proceduri de chiropractică, specific fiecărui pacient.La Centrul de Informare și Îndrumare Medicală, îți facilităm accesul către cei mai buni terapeuți chiropractori din România.

Mai mult, ne putem ocupa inclusiv de programarea ta.

Sănătatea intimă a femeii

Indiferent de vârstă, sănătatea intimă reprezintă un subiect important în viața fiecărei femei.

 

Femeia tânără

Fie că ți-ai început viața sexuală sau nu, e important să cunoști schimbările prin care trece corpul tău, odată ce acest lucru se întâmplă.

Femeia matură

Atunci când vrei să devi mamă, informarea și controlul sarcinii este esențial, dacă vrei să treci prin această experiență cu încredere și cu zâmbetul pe buze.

Femeia la menopauză

Schimbarile generate de menopauză pot fi ceva dificil în viața ta, însă poți să le faci față, cu ajutorul potrivit.

La Centrul de Informare și Îndrumare Medicală, îți recomandăm cei mai buni profesioniști în domeniul sănătății intime, având grijă să respectăm nevoia ta pentru discreție totală.

Rolul moașei

În societatea modernă, rolul moașei a devenit aproape un subiect de glumă, accentul punându-se mai mult pe importanța doctorului.
Totuși, noi știm cât de importantă este moașa în sarcină, de aceea, avem acces direct la unele dintre cele mai bune moase din domeniu.