Mult mai mult decât un simplu check-up, Dr. Makis alaturi de Delia Rus

Delia Rus - 29 aprilie 2020Mult mai mult decât un simplu check-up


Profilul metabolomic alaturi de microbiomul intestinal, vaginal, intolerantele alimentare si depistarea metalelor grele, sunt principale teste care ne sunt la dispozitie in acest program.

Dr. Makis impreuna cu echipa sa construieste un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacientului, care combină medicina modernă și analizele medicale de ultimă tehnologie cu o abordare holistic-funcțională de care oricine, oriunde, poate beneficia.

Complete Health Control este un program complex, complet, de urmărire și susținere medicală în aprofunzime a stării de sănătate a fiecărei persoane în parte, pe termen lung.

5 STEP’S PROGRAMM:
STEP 1: Istoric personal și familial complex, investigarea simptomelor existente
STEP 2: Analize medicale de ultimă generație, evaluarea deficiențelor existente la nivel celular
STEP 3: Identificarea cauzelor complementare patologiei
STEP 4: Personalizarea programului terapeutic
STEP 5: Susținere și mediere medicală pe toată durata programului

Scopul nostru este să îmbunătățim starea de sănătate a pacienților noștri prin depistarea, prevenirea și remedierea cauzelor mult mai profund, la nivel molecular.

Ne concentrăm pe controlul și înțelegerea proceselor celulare fundamendale, a efectelor genetice și epi-genetice (mediu înconjurător, stres, nutriție etc) care afectează sănătatea și care pot duce, într-un final, la boală.

Atât la nivel de prevenție și diagnosticare cât și la nivel terapeutic, scopul nostru este de a regla echilibrul biochimic la nivel celular și de a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient în parte.
Afectiunile pe care le poate trata astfel sunt multiple, dintre ele enumeram:

Diabet Zaharat, Imunitate, Tiroidita Hashimoto, Psoriazis, Boala Celiaca, Scleroza Multipla, Osteoporoza, Dermatite si altele.


Intr-un material viitor va vom aduce inofrmatii despre beneficiile acestui program cat si despre pachetele de servicii pe care le puteti accesa.


Pana atunci daca sunteti curiosi va invit cu drag sa sunati la 0722.631.336 si va indrum cu drag.

Sursa: www.completehealthcontrol.ro

indrumaremedicala #dr. makis.