Tu cum îți alegi cei mai buni medici și clinici medicale atunci când ai o problemă de sănătate?

Delia Rus - 11 decembrie 2019Tu cum îți alegi cei mai buni medici și clinici medicale atunci când ai o problemă de sănătate?

Luana Ibacka și Delia Rus, consilier medical, vin în întâmpinarea acestei situații cu o discuție clarificatoare despre sistemul medical și despre cum putem face cele mai bune alegeri, în cunoștință de cauză.

Momentul în care decidem că este timpul să apelăm la medic este un moment complicat, încărcat de anxietate și trăit cu dificultate de mulți dintre noi. Pe de-o parte, ne confruntăm cu teama unui diagnostic grav. Pe de altă parte, faptul că trebuie să alegem, să luăm o decizie cu privire la medicul, clinica, specialitatea către care să ne îndreptăm pentru a obține cel mai corect dignostic și cel mai eficient tratament pentru problemele noastre, ne epuizează nu de puține ori.

Căutând pe internet riscăm să alegem specialiștii cu cea mai bună promovare și nu neapărat pe cei potriviți problemei noastre. Ascultându-ne prietenii putem să găsim specialiști potriviți pentru ei, dar complet incompatibili cu noi.

Despre sistemul medical și despre cum putem face cele mai bune alegeri pentru sănătatea noastră, vorbim cu Luana Ibacka și Delia Rus, consilier medical.

Vă așteptăm pe pagina Ziarul de Sănătate!

Frica de boală, cea mai mare boală

Tu cum îți alegi cei mai buni medici și clinici medicale atunci când ai o problemă de sănătate?Luana Ibacka și Delia Rus, consilier medical, vin în întâmpinarea acestei situații cu o discuție clarificatoare despre sistemul medical și despre cum putem face cele mai bune alegeri, în cunoștință de cauză.Produse recomandate: www.zenyth.ro

Publicată de Zenyth Pharmaceuticals pe Miercuri, 11 decembrie 2019

Produse recomandate: www.zenyth.ro

www.indrumaremedicala.ro